Γενικές πληροφορίες

Απολαμβάνοντας την υπέροχη ύπαιθρο με φίλους, διεξάγοντας μεγάλης διάρκειας επαγγελματικές συναντήσεις, ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική ή podcast – ανεξάρτητα από το πόσες δραστηριότητες ή δουλειές θέλετε να χωρέσετε μέσα στην ημέρα σας, τα μακρύτερης διάρκειας Pure™ Charge&Go της Signia σας ακολουθούν συνεχώς.

Πιστά στο όνομά τους, τα Pure Charge & Go μπορούν να φορτίζονται πλήρως ενώ κοιμάστε ώστε να είναι πάντα έτοιμα όταν είστε και εσείς έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Σύνδεση Bluetooth

Άμεση συνδεσιμότητα με smartphones για τηλεφωνική κλήση / streaming ήχου και StreamLine TV για streaming TV μαζί με προηγμένες επιλογές τηλεχειρισμού μέσω της εφαρμογής myControl.

Επιλογή τηλεχειριστηρίου

Το ακουστικό βοήθημα μπορεί να ελεγχθεί διακριτικά μέσω του touchControl App και του miniPocket.

OVP (Εσωτερική επεξεργασία φωνής)

Το OVP παρέχει την πιο φυσική δική του φωνή με ασυμβίβαστη ακρόαση για μια φυσική συνολική εμπειρία, επεξεργαζόμενο τη φωνή του ατόμου άμεσα και εντελώς ανεξάρτητα από όλες τις άλλες φωνές και ήχους.

Ultra HD e2e

Το Ultra HD e2e είναι ο συνεχής σύνδεσμος αυτιού με αυτί, με επεξεργασία ήχου και ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ των βοηθημάτων ακοής που επιτρέπουν την ασυναγώνιστη απόδοση με OVP (Επεξεργασία Φωνής) και «καλύτερη από την κανονική ακοή»

Κατευθυντικά μικρόφωνα

Βελτιώνουν την κατανόηση του λόγου μέσα σε θόρυβο,εστιάζοντας στο πρόσωπο που βρίσκεται μπροστά σας.

TwinPhone

Το τηλεφωνικό σήμα μεταδίδεται σαφώς από το ένα βοήθημα ακοής στο άλλο

Ασύρματο CROS / BiCROS:

Η συσκευή πομπού στέλνει επεξεργασμένα σήματα ήχου στο ακουστικό στο άλλο αυτί μέσω e2e wireless 3.0.

Τρείς τρόποι άμεσης επικοινωνίας

Για να λύσετε όλες σας τις απορίες για τα ακουστικά βαρηκοΐας διαθέτουμε τους τρις παρακάτω άμεσους και δωρεάν τρόπους