Γενικές πληροφορίες

Είτε περνάτε χρόνο με τους ξεχωριστούς ανθρώπους στη ζωή σας, είτε συναντάτε ένα νέο ξεχωριστό άνθρωπο, τα τελευταία ακουστικά βαρηκοΐας της Signia σας δίνουν την αυτοπεποίθηση του να  γνωρίζετε ότι κανείς δεν παρατηρεί ότι τα φοράτε.

Μία από τις μικρότερες συσκευές ακοής στον κόσμο, το Silk είναι έτοιμο να φορεθεί επί τόπου χάρη στις εξαιρετικά μαλακές θήκες σιλικόνης που του επιτρέπουν να κρυφτεί άνετα στο αυτί σας. Η καλή εμφάνιση και η καλή ακοή δεν υπήρξαν ποτέ τόσο γρήγορες και απλές.

silk-otika.gr

Διακριτική ρύθμιση: miniPocket

 Η ιδανική λύση για όποιον θέλει διακριτικό, άνετο έλεγχο των ακουστικών βαρηκοΐας χωρίς την ανάγκη για ένα μεγάλο τηλεχειριστήριο ή έξυπνο τηλέφωνο. Αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση, το miniPocket είναι αρκετά μικρό για να τοποθετηθεί σε ένα μπρελόκ, αλλά και αρκετά ισχυρό ώστε να ελέγχει όλες τις βασικές λειτουργίες.

Επιλογή τηλεχειριστηρίου

Το ακουστικό βοήθημα μπορεί να ελεγχθεί διακριτικά μέσω του touchControl App και του miniPocket.

Ultra HD e2e

Το Ultra HD e2e είναι ο συνεχής σύνδεσμος από αυτί σε αυτί με πλήρες εύρος ζώνης, με επεξεργασία ήχου και ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ των ακουστικών.

Μικρόφωνο

Εστιάζει στον ομιλητή που βρίσκεται μπροστά στο χρήστη, ενώ μειώνει τους θορύβους του περιβάλλοντος.

Ασύρματο CROS / BiCROS

Η συσκευή πομπού στέλνει επεξεργασμένα σήματα ήχου στο ακουστικό στο άλλο αυτί μέσω e2e wireless 3.0.

Καλώδιο αφαίρεσης

Για απλή αφαίρεση από το αυτί.

Εμβολοθεραπεία

Η θεραπεία εμβοής υποδηλώνει μόνο ή μεικτή λειτουργία. Με θεραπεία με εγκοπές, πέντε στατικούς τύπους θορύβου και τέσσερα σήματα ωκεανών.

Κουκούλα με εξαερισμό

Τρείς τρόποι άμεσης επικοινωνίας

Για να λύσετε όλες σας τις απορίες για τα ακουστικά βαρηκοΐας διαθέτουμε τους τρις παρακάτω άμεσους και δωρεάν τρόπους